Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

Varastotuotteiden toimitusaika on 1 - 4 vrk, tilaustuotteiden 1 - 4 viikkoa. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

Mikäli tilaajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee tilaajan ilmoittaa asiasta viipymättä Noretron Esitystekniikka Oy:n asiakaspalveluun joko sähköpostitse esitystekniikka(at)noretron.fi tai puhelimitse 010 525 8000 (ma - pe klo 8 - 16)

Noretron Esitystekniikka Oy ei ole vastuussa viivästyksestä, johon se ei kohtuudella pysty vaikuttamaan. Myyjä ei vastaa, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Noretron Esitystekniikka Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Noretron Esitystekniikka Oy:n verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

Määritelmät:

Myyjä Noretron Esitystekniikka Oy
Ostaja Myyjän asiakas, joka päätyy sopimukseen myyjän kanssa
Toimittaja Myyjän tuotteita toimittava valmistaja tai muu toimittaja
Kuljettaja Kuljetusliike tms., joka kuljettaa tavaraa myyjältä ostajan ilmoittamalle vastaanottajalle

 

 

 

 

Soveltamisala

Näitä toimitusehtoja sovelletaan Noretron Esitystekniikka Oy:n myymien tuotteiden toimituksiin, ellei kirjallisesti ole toisin sovittu.

Sopimus/Kauppa

Sopimus/kauppa ostajan ja myyjän välillä katsotaan syntyneeksi, kun

  • osapuolet ovat allekirjoittaneet kirjallisen toimitussopimuksen
  • ostaja on hyväksynyt myyjän tarjouksen
  • myyjä on vahvistanut muun kuin myyjän tarjoukseen perustuvan ostajan tilauksen (esim. verkkokauppatilaus)
  • ostaja on hyväksynyt myyjän suullisen tarjouksen tai päin vastoin (puhelinmyynti)

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Maksuehdot

Maksuehto on tiliasiakkaille 14 pv netto laskun päiväyksestä, ellei muuta ole sovittu. Muille kuin tiliasiakkaille maksuehtoina ovat käteinen tai toimitus jälkivaatimuksella. Viivästyskorko on 8 %.

Toimitusaika

Toimitusaika alkaa sopimuksen syntymisestä. Toimitusaika on sovittava tilaus-/toimituskohtaisesti. Varastotuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 vrk, tilaustuotteiden 1 - 4 viikkoa. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen.

Toimitustavat

  • Nouto varastostamme Espoon Mankkaalta
  • Toimitus kuljetusliikkeen tms. välityksellä ostajan ilmoittamalle vastaanottajalle

Toimitusehdot

  • NOL Espoo Mankkaa FIN01 - noudettavana varastossamme Espoossa

Toimituskulut

Toimitus- ja pakkauskulut veloitetaan voimassa olevan hinnastomme mukaan lähetyksen painoon ja pituuteen perustuen. Valkokankailla on poikkeavat toimituskulut, kuitenkin vähintään 27 € (alv 0 %, alv 24 % lisätään laskuun).

Kuljetusliikkeet perivät lisämaksun, mikäli vastaanottajalle soitetaan ennen lähetyksen toimittamista tilaajan pyynnöstä. Tämän vuoksi perimme laskulla toimituskulujen lisäksi toimituksen lisäpalvelumaksun 8 € (alv 0 %, alv 24 % lisätään laskuun), mikäli tilaaja pyytää kuljettajaa soittamaan vastaanottajalle ennen lähetyksen toimittamista.

Ylivoimainen este - force majeure

Myyjä ei ole vastuussa viivästyksestä, johon hän ei kohtuudella pysty vaikuttamaan.

Toimitus ja vahingonvastuu

Tavara luovutetaan vapaasti myyjän varastosta Espoossa. Vahingonvastuu siirtyy ostajalle, kun tavara on luovutettu ostajalle tai kuljettajalle. Myyjä voi vakuuttaa toimituksen ostajan laskuun, jolloin vakuutuskulut laskutetaan erikseen.

Takuu - vastuu tuotteen virheestä

Myyjä antaa ostajalle takuun tuotteen virheettömyydestä. Takuu on 6 - 60 kuukautta. Raaka-aine- ja valmistusvirheet myyjä sitoutuu korjaamaan valintansa mukaan joko kunnostamalla virheelliset tuotteet tai toimittamalla uudet tuotteet tilalle. Ostajan tulee viipymättä palauttaa virheelliset tuotteet myyjälle tarkastettaviksi lähetteineen ja vikaselvityksineen. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat väärästä käsittelystä tai käytöstä, normaalista kulumisesta tai tuotteeseen tehdyistä muutoksista.

Virheellisten tuotteiden palautuskuluista vastaa ostaja, ja korjattujen tai uusien tuotteiden toimituskuluista vastaa myyjä. Myyjän vastuu tavaran virheestä rajoittuu takuuseen, eikä myyjä ole velvollinen korvaamaan mitään välillisiä vahinkoja.

Tilauksen peruuttaminen

Ostaja voi peruuttaa tilauksen vain myyjän suostumuksella. Sovituista varastotuotteiden peruutuksista hyvitetään enintään kahdeksankymmentä prosenttia (80 %) ja lisäksi perimme palautuksesta aiheutuvat käsittelykulut. Välitystuotteita, jotka myyjä on hankkinut nimenomaan ostajaa varten, koskevia peruutuksia myyjä ei hyväksy. Palautukseen vaadittava palautusnumero tulee pyytää myyjältä.

Yhteystiedot

Noretron Esitystekniikka Oy
käyntiosoite: Mankkaantie 32, 02180 Espoo
postiosoite: PL 22, 02631 Espoo

puh. 010 525 8000 (ma - pe klo 8 - 16)

sähköposti: esitystekniikka(at)noretron.fi